L’Associació, des de tres de les seves Comissions de Treball, organitza un seguit de debats entorn de la SOSTENIBILITAT AMBIENTAL, ECONÒMICA I SOCIAL.

Iniciem aquest dijous 21 a les 12:00h amb SOSTENIBILITAT AMBIENTAL. ELS RECURSOS, ELS RESIDUS. VERS UNA ECONOMIA CIRCULAR, organitzat i moderat per Picharchitects/Pich-Aguilera, coordinadors de la Comissió d’Empresa i Medi Ambient.

Podeu inscriure-us aquí.

“El confinament ens ha permès viure amb el producte, el recurs entrant i el recurs sortint. El recurs i el residu han pres a la nostra quotidianitat una consciència vital de la seva necessària gestió i impacte.

Per què no debatre a nivell local sobre els nostres recursos bàsics i la gestió dels nostres residus? Per què no aprofundir en els nostres espais habitats? Per què no repensar els nostres edificis com a banc de materials? Podem pensar en nous models que generin nous serveis, nous llocs de treball i una cura pel nostre mitjà local, que és també universal?”