Dos cops a l’any l’equip sencer PichArchitects/Pich-Aguilera  realitza visites a obres en curs o ja finalitzades. Aquest hinvern hem visitat alguns edificis realizats a Lleida. Ha estat un plaer veure que després de molts anys seguiexen tenint èxit: el Centre Esportiu Trèvol ple d’activitat, els patis rehabilitats del Pcital proporcionant confort natural als seus usuaris i el Magical Media on els espais transformats acullen modernes iniciatives del camp audiovisual.

Aprofitem per agraïr a Josep Maria Puigdemasa (arquitecte soci en els projectes de PCiTAL i MAGICAL), Xavier Ticó (gestor de projectes i transferència de tecnologia del Parc Científic Tecnológic Agroalimentari de Lleida) i Maria Campos (directora del Centre Esportiu Municipal Trèvol de Lleida) que ens varen acompanyar, aportant interessants reflexions al llarg de la jornada.

Cada año el equipo entero PichArchitects/Pich-Aguilera  realiza dos visitas a obras en curso o ya finalizadas. Este invierno visitamos varios edificios realizados en Lleida. Ha sido todo un placer ver que después de muchos años siguen teniendo éxito: el Centro Deportivo Trèvol rebosante de actividad, los patios rehabilitados del Pcital proporcionando confort natural a sus usuarios y el Magical Media donde los espacios transformados acogen modernas iniciativas de campo audiovisual.

Aprovechamos para agradecer a Josep Maria Puigdemasa (arquitecto socio en los proyectos de PCiTAL y MAGICAL), Xavier Ticó (gestor de proyectos y transferencia de tecnología del Parque Científico Tecnológico Agroalimentario de la ciudad de Lérida) y María Campos (directora del Centro Deportivo Municipal Trèvol de Lleida) que nos acompañaron, aportando interesantes reflexiones durante la jornada.