El nostre despatx participarà en les jornades Wediscover Days Barcelona: un nou futur en mans de les noves generacions.

Entre el 28 i el 30 d’octubre tindran lloc les jornades virtuals WeDiscover Days Barcelona, emmarcades dins del projecte Eutopia i organitzades per la Universitat Pompeu Fabra. Un esdeveniment, obert al públic general, però que posa el focus, sobretot, a les noves generacions.

Tallers, xerrades i activitats diverses que se centraran en l’emergència climàtica, el consum i producció sostenible d’aliments, transport i mobilitat, la lluita contra la desigualtat i com fer que les ciutats siguin inclusives.

L’objectiu d’aquestes jornades és el de detectar els reptes socials, aprendre més enllà de l’àmbit acadèmic, descobrir propostes per obrir nous horitzons i trobar possibles solucions que es puguin aplicar globalment. Unes jornades clau per començar a construir un nou futur.

Podeu seguir les jornades virtuals des d’aquí.