Aquest dimecres 28 d’Abril es posa en marxa, en el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), el procés “Barcelona Demà. Compromís Metropolità 2030”, organitzat pel Pla Estratègic Metropolità (PEMB).

Dins d’aquest procés es volen treballar sis mirades del territori metropolità: “La metròpoli resilient, la metròpoli pròspera, la metròpoli cohesionada i la metròpoli intel·ligent”, amb dos eixos transversals: “la metròpoli multinivell i la metròpoli oberta”.

La jornada inicial dels debats tractarà “la metròpoli cohesionada”, començarà a les 9:00h i finalitzarà de les 19:00h.

De 12:00 a 13:45h es durà a terme la taula rodona sobre “Equilibri i integració territorial» amb una presentació de la moderadora Gemma Tramullas, una ponència inicial de Valerie Lenain, directora de Coherencia Territorial i Informació Geogràfica de Metropole du Grand Paris i un debat participat per Felip Pich-Aguilera, Imma Moraleda, Nuria Colomé i José Angel Carrey.

Us adjuntem el document de síntesis del “Compromís Metropolità. Les inscripcions es poden dur a terme a través de la Plataforma Decidim.