Project Description

Reforma de P3-P4-P5 a l’escola “Teresianes”- Ganduxer a Barcelona

El projecte contempla la reforma de les dues plantes de Infantil (P3, P4, P5) del col·legi de Teresianes Ganduxer per adaptar-les a les actuals necessitats educatives.

Es proposa derrocar tot l’interior existent, amb tres objectius principals, augmentar la lluminositat, flexibilitzar els espais, dotar-los d’aules de millors serveis i actualitzar la seva imatge.

Un passadís central, el màxim de transparent, distribueix les dos grans sales, que es plantegen obertes, amb la possibilitat de crear treballs conjunts o bé treballs en grup. Unes corredisses permeten la flexibilitat d’ús i espai.

La llum i el color, tant en el passadís central, com en les aules, són els protagonistes en les dos plantes.

Paviments, corredisses i arrimadors, així com tots els elements acústics, es combinen a partir de tres colors i es conserva la resta amb la lluminositat del blanc i el color de la fusteria pròpia del col·legi.

Tots els elements s’han projectat des del punt de vista dels seus alumnes; bombolles transparents a la seva altura, bancs escalonats mòbils, arrimadors practicables pel seu ús.